Het begon in 2016. Hier lees je de blog die Lucille heeft bijgehouden en hoe we in 2020 beland zijn op een homestead met ons team. 

Ik, Lucille, heb al langer de droom om een echte homestead op te bouwen. Een terrein waar je zoveel als mogelijk zelfvoorzienend leeft. Het is begonnen omdat mijn jongste zoon uitviel in het onderwijs toen hij 13 jaar oud was. Hij was te intelligent en te bewust voor de maatschappij. Hij liet zich niet in een hokje stoppen.

In april 2021 is het alweer 5 jaar dat wij hier wonen. In november woon ik alweer een jaar op een ander adres dan mijn zonen. Ik ben verhuisd.

sv-Bewustzijn

09.09.2020

Bewustzijn... het is iets dat heel diep van binnen zit en soms / vaak onbereikbaar is door de beslommeringen van de dag. De tijd en rust die het nodig heeft om er bij te komen is er dan niet.

Wij hebben beiden Corona gehad maar zijn weer hersteld. Het is een behoorlijke klap voor je lichaam, je longen en je spierkracht.

En natuurlijk wat plaatjes erbij!

De foto's zijn mijn eigendom en mogen niet zonder toestemming gekopieerd of verspreid worden. Dank jullie wel voor het respect!