Het begon in 2016. Hier lees je de blog die Lucille heeft bijgehouden en hoe we in 2020 beland zijn op een homestead met ons team. 

Vandaag waren Bart en ik naar het fårfest in Kil, Zweden. Wat een happening zeg. En wat kun je veel maken wol. Ik heb mijn ogen uitgekeken. Daar heb ik een grote lap naaldvilt gekocht en vanavond heb ik mijn vacht afgemaakt. Na het evenement zijn we nog naar de Lidl gereden om daar brood te halen wat er...

Het kriebelt... de zon schijnt... het is heerlijk weer. De schapen lopen sinds gisteren weer buiten, weliswaar in de sneeuw maar ze lopen buiten.

feb 28

Trots

Na veel geploeter met boeken heeft Bart de laatste twee maanden dag in dag uit toetsen geoefend op de laptop. Theorie toetsen voor zijn rijbewijs, in het engels.

Gisterenavond ben ik naar de bijeenkomst van de vrijwilligers voor het fårfest geweest. Zondag zal ik daar de hele dag helpen, zaterdag ga ik zelf kijken en genieten.

De foto slaat nergens op, maar ik wist even niet welke foto wel te plaatsen, dus maar een foto van 2 weken terug.. teveel sneeuw... Inmiddels dooit het overdag en vriest het nog maar -1 tot -3 in de nachten...

En ik bedoel dan de de afkorting.. Gisterenavond, na mijn werk om 22.00 uur, reed ik weg van het parkeerterrein. De weg was weer besneeuwd, en de weg die daarna kwam was nog hard en bobbelig van het ijs.

En natuurlijk wat plaatjes erbij!

De foto's zijn mijn eigendom en mogen niet zonder toestemming gekopieerd of verspreid worden. Dank jullie wel voor het respect!