Blog

2 weken zonder kinderen. Die van mij blijven in het Noorden en die van Lars Erik, 1 die nog deeltijd thuis woont, is bij haar moeder. Dus een leven dat veel vrijheid en geniet momenten geeft. Natuurlijk deed ik dat ook met kinderen. Maar toch is het nu net even iets anders. We rijden motor, gaan samen het bos...

Het is dinsdagochtend... we bespreken altijd even wat voor projekten en of plannen we hebben. Omdat het weer, droog, koud etc, erg belangrijk is bij alles dat Lars Erik doet staat op woensdagochtend het bos op het programma. In de middag moet hij werken voor zijn werkgever.

Ons leven beweegt, dat is duidelijk. De jongens zijn weer richting het Noorden gereden zondagochtend, na een weekend thuis. Bart zijn auto is weer gemaakt en goedgekeurd. Lars Erik en Bart hebben er zaterdag aan gesleuteld. Robert heeft heerlijk in " zijn huis" gezeten maar voelde zich anders dan verwacht. Want door zijn nieuwe leven en nieuwe stek...

Robert zit op zijn plek. Er gaat een wereld voor hem open. Gelijkgestemden en dingen leren die hij in Nederland nooit geleerd zou hebben. Een opleiding om van te dromen. Hij woont er nu ook.. tijdens de opleiding, maar past zo in het hoge Noorden dat hij wel eens heeft uitgelaten dat hij daar mogelijk blijft.

Sinds 2016 zijn wij een ander soort leven gaan leiden. In de natuur, minder materialistisch, althans op een andere manier dan... en veel meer ruimte en tijd voor onze eigen behoeften.

En natuurlijk wat plaatjes erbij!

De foto's zijn mijn eigendom en mogen niet zonder toestemming gekopieerd of verspreid worden. Dank jullie wel voor het respect!