Het begon in 2016. Hier lees je de blog die Lucille heeft bijgehouden en hoe we in 2020 beland zijn op een homestead met ons team. 

Het beginnen van, toch wel, een mini community was nooit mijn verwachting en of bedoeling. Sterker nog ik voelde altijd weerstand tegen een dergelijke opzet, omdat ik verwacht dat dit altijd problemen gaat geven. Mensen willen gaan toe eigenen wat van jou is, ondanks dat je gewoon wilt delen, op weg helpen of een avontuur aan wilt gaan.

Vorige week had ik met het team contact... we hebben een groepsapp. Janneke en Kishan zouden donderdag met de auto gaan rijden en Jordy had een vliegticket geboekt in Maart. Dit vind ik erg onzeker gezien de ontwikkelingen rondom corona. Dus toen we met elkaar in gesprek waren voelde ik dat Jordy met ze mee zou rijden. Dat was...

Ik, Lucille, heb al langer de droom om een echte homestead op te bouwen. Een terrein waar je zoveel als mogelijk zelfvoorzienend leeft. Het is begonnen omdat mijn jongste zoon uitviel in het onderwijs toen hij 13 jaar oud was. Hij was te intelligent en te bewust voor de maatschappij. Hij liet zich niet in een hokje stoppen.

In april 2021 is het alweer 5 jaar dat wij hier wonen. In november woon ik alweer een jaar op een ander adres dan mijn zonen. Ik ben verhuisd.

Bewustzijn... het is iets dat heel diep van binnen zit en soms / vaak onbereikbaar is door de beslommeringen van de dag. De tijd en rust die het nodig heeft om er bij te komen is er dan niet.

En natuurlijk wat plaatjes erbij!

De foto's zijn mijn eigendom en mogen niet zonder toestemming gekopieerd of verspreid worden. Dank jullie wel voor het respect!