sv-Slapeloze nachten.

12.02.2019

Wij, nee, wij niet. Wij slapen gelukkig. Ofschoon wij dit wel kennen vanuit de tijd dat het slecht ging met Robert. Ook weten wij dat het lichaam en de geest afbreken als je niet meer slaapt. Klachten verergeren en gedragingen en of symptomen zijn bijna niet meer terug te brengen naar de oorspronkelijke oorzaak. 

Ik doe het niet veel meer mensen helpen met energie, maar vorige week las ik dat een bekende van mij al 40 jaar niet slaapt? Dat is bizar. Ze schreef een noodoproep op FB en ik dacht, wow, zou ik.. kan ik... mag ik... 

Ik heb haar gevraagd of ze hulp van mij wilde, en ik kreeg een ja. Die nacht had ik nachtdienst en heb ik mij op afstand bezig gehouden met haar. Ik ga de behandeling niet geheel uitleggen omdat dit niet interessant is voor anderen. Maar in een nacht tijd kreeg ik haar weer aan het slapen. Inmiddels slaapt zij al 5 dagen op een rij, is zij niet meer bang voor kikkers, is zij overdag weer vrolijk en is ze gestopt met medicijnen tegen depressie en ADHD. 

Het bizarre was wel dat Robert, met wie ik extreem verbonden ben als het gaat om energiewerk, die nacht 5 nachtmerries heeft gehad. Normaal voelt hij mee als ik iemand heb behandeld. Maar nu sliep hij en had ik nachtdienst. 

Dus alsvorens ik weer iemand ga behandelen die zoveel intense energie nodig heeft gaan wij onderzoeken hoe we dit anders kunnen doen. 

Na dit avontuur, waarvan ik zelf ook onder de indruk was van het resultaat, zijn Robert en ik het bos ingegaan met onze jongste hond Pup... De laatste dag dat er nog echt veel sneeuw lag. De dag erna is het gaan dooien. 

Het was heerlijk, zwaar maar tof.. De zon scheen en het was niet koud. Robert en ik werken erg veel samen met energie werk. Hij wil graag achter de schermen werken maar is sterker, beter en wetenschappelijk meer op de hoogte dan ik. Mijn kracht ligt weer bij het mensen invoelen en hierin beweging zetten. Het is erg bijzonder om te zien hoe zich dat hier heeft ontwikkeld, en we ontwikkelen meer en sterker. 

Vandaag heb ik wat foto's gemaakt van die badaap, die heel lang niet op de foto wilde. Hij is helemaal in zijn element in Zweden en wil nooit meer terug naar Nederland zegt hij. Ik ben zo nieuwsgierig hoe zijn niet gemiddeld leven gaat lopen. Bart heeft het al in beeld.. de bosbouw, vaste baan, geld verdienen, en uitgeven. Maar Robert, dat is een ander verhaal en houd mij scherp en creatief. Als jullie je afvragen waarom ik altijd met Robert wandel. Bart houdt er niet van als iemand met hem meeloopt en al helemaal niet als deze persoon praat. Hij wil stilte.. je mag 4 meter achter hem lopen maar wel je mond houden. Mmm.. gezellig. Dus daarom loop ik altijd met Robert, en hij praat vanaf het moment dat we vertrekken tot het moment we thuis zijn.. Hij loopt dan helemaal leeg. Hoe verschillend kunnen twee kerels uit dezelfde vader en moeder toch zijn.  

We zijn weer aardig in beweging hier! 


Wij, Lucille, Bart en Robert, emigreerden in 2016 naar Zweden.