sv-Het leven biedt veel leermomenten en geniet momenten.

22.02.2020

2 weken zonder kinderen. Die van mij blijven in het Noorden en die van Lars Erik, 1 die nog deeltijd thuis woont, is bij haar moeder. Dus een leven dat veel vrijheid en geniet momenten geeft. Natuurlijk deed ik dat ook met kinderen. Maar toch is het nu net even iets anders. We rijden motor, gaan samen het bos in, ik ga met de quad en de honden op pad, en met een vriend nemen we een sauna (die hebben we hier aan het meer waar we wonen) en genieten daarna van een borrel avond. 


Gisteren was ik even op mijn eigen boerderij en zag dat er een immense boom was ontworteld en naast het kippenhok tegen de vlakte was gegaan. Mijn eerste bouwsel ooit, in Zweden. Gelukkig is er geen schade. Dus L-E gaat die boom ook maar kort zagen. 


Er ligt hier geen sneeuw, in tegenstelling tot de foto. Mogelijk komt er weer sneeuw volgende week. Maar nu ben ik er klaar mee. Het wilde maar geen winter worden, en nu mag het voorjaar worden van mij. 


Tijd om te zaaien, groentetuin te laten groeien, lammeren te krijgen hopelijk.. en nog veel meer mooie en spannende momenten. Wij, Lucille, Bart en Robert, emigreerden in 2016 naar Zweden.