Ik heb mijn plek gevonden.

22-01-2020

Robert zit op zijn plek

Robert zit op zijn plek. Er gaat een wereld voor hem open. Gelijkgestemden en dingen leren die hij in Nederland nooit geleerd zou hebben. Een opleiding om van te dromen. Hij woont er nu ook.. tijdens de opleiding, maar past zo in het hoge Noorden dat hij wel eens heeft uitgelaten dat hij daar mogelijk blijft. 


Hoe het leven kan lopen, en de snelheid waarin... ik ben verbaasd, blij en ontroerd... 


Hij wil niet teveel persoonlijke dingen op internet meer. Maar heeft mij gevraagd foto' s te delen, over en van zijn opleiding. Om anderen te motiveren hun hart te volgen, en niet een niet passend systeem te volgen. 


Dus hierbij foto's die hij opstuurt.. hij is nog lang niet uitgeleerd.. ook ik ga daar een opleiding volgen. Hij belt elke dag, we genieten van hetgeen hij leert en wat we uitwisselen. Onze bijzondere band, een vriendschap, verdiept zich nog meer.. We lachen er samen veel om... Hoe vreemd, dat een moeder een zoon zo 'n vriendschap kunnen hebben. 


Bart zat al een tijdje op zijn plek... 

Bart is geheel zijn eigen weg gegaan en geniet van de bosbouwopleiding en bouwt aldaar ook een sociaal leven op. Hij heeft ijshockey schaatsen een helm en materiaal gekocht. 2 keer per week gaat hij nu trainen... 


In februari komt hij naar huis met een vriend, om de winterrally van Zweden te zien, die bij ons langs komt. Alle verhuurlocaties zijn tegen die tijd voor flinke prijzen verhuurd, alsmede vanwege de wintersport, en wij wonen 5 km van de ski helling vandaan. Dus we zitten goed hier temidden van alle happening in zowel de zomer als de winter. Nu nog sneeuw., want die ontbreekt helaas nog. 


Trots op die gasten! Wij, Lucille, Bart en Robert, emigreerden in 2016 naar Zweden.