Heerlijk weer

30-03-2019

Het voorjaar zit echt in de lucht. Bart vertrekt dinsdag voor minimaal een week om een boer, wwoof boerderij, in Nyköping te helpen. Robert is buiten begonnen met de klussen die nog liggen en Bart is de stal aan het vergroten aan de binnenzijde, omdat we verwachten er drie lammeren bij te krijgen. Dus de gebruiksruimte binnen moet vergroot worden.  Ik heb al een aantal nachten achter de rug en nog velen, in april, voor de boeg. 

In de zomer is mij 8 weken nacht aangeboden maar ik verwacht nog een verandering omdat ik niet gedeligeerd ben voor medicijnen en dat toch best wel lastig is voor in de nachten ervaren ze nu. Ik baal hier enorm van omdat ik nee heb gezegd tegen een andere leuke lokatie omdat ik graag nachten draai. De uren per dienst zijn lekker veel en het betaalt meer. 

Maar niets is zonder reden, dus ik moet even dat gevoel van balen en onzekerheid uit mijn kop zetten en afwachten wat het gaat worden. Straks zal mogelijk well blijken dat het oke is dat dit gebeurde. 

Maar voor nu heb ik nog een leuk programma voor de boeg, namelijk een trip naar Nederland.. en veel nachtdiensten. De jongens zijn voor het eerst ene paar dagen alleen in Zweden. Best spannend voor mij haha. Zij houden de auto, ik ga met de trein naar Oslo en pak daar het vliegtuig. 


Ik ga maar 4 dagen omdat ik speciaal voor iemand ga die mij aan het hart gaat en niet zonder reden. Ben erg benieuwd hoe ik het ga ervaren, ben wel van plan om mijn oude werkgever ook even te bezoeken, mijn oud collega's. Heb er met één nog regelmatig contact en hij werkt die dagen, dus ik ga een bakkie doen aldaar. Dan zijn de dagen al weer vol geboekt.. Verder ga ik geen bezoekjes afleggen, vol genoeg vermoed ik zomaar. 

En als ik dan terug  kom zullen eens gas geven in de tuin.. zo n zin in. 

Vandaag heeft Bart de schapenstal uitgemest en dit verspreid over de groentenbakken.. De eend en de kippen zijn ook al aan het rommelen in de groententuin en de rommel aan het opruimen. 
Wij, Lucille, Bart en Robert, emigreerden in 2016 naar Zweden.