Een vriend belt.

18-12-2018

Je hebt van die mensen op de wereld die ik zo bijzonder vind. Een ervan is mijn vriend Arthuro Garcia uit Mexico. Hij woont in Nederland. We hebben niet veel contact, en als we contact hebben gaat dat over bewustzijn, de spirituele wereld, de mens, en hoe wij erin staan en er mee omgaan. 

De laatste keer dat ik met hem sprak had ik nog een zeer korte relatie waarover ik hem gedeeld heb dat ik niet gelukkig was.  Deze relatie heb ik beeindigd.

Kennelijk mocht ik zijn poort zijn, weg van zijn oude leven dat hij al zolang wilde verlaten. 

Nu, single, belt Arthuro weer. Hij belt altijd op de momenten dat er verandering gaat komen of er een verandering geweest is, hij voelt dit volgens mij. Hij zegt dit ook, je was in mijn gedachte al een maand en ik voelde dat ik nu moest bellen. 

Vandaag ging ons gesprek over de mens, het nut van het bestaan van de mens, onze eigen spirituele ontwikkeling en we deelden onze eigen processen. 


Ik ga er niet over schrijven hier, want het is te mooi om te delen op een oppervlakkig media als Internet. 


Het is nu 2 dagen geleden dat ik geen actief account meer heb op facebook. Het is fijn, rust. Ik zat tegen de grens van verslaving aan, ofschoon ik er niet zo vaak op  zat als velen, ervaarde ik het wel zo. 

Ik ben in een nieuwe stap in mijn spirituele ontwikkeling gekomen en wil hier dieper in gaan. Dit vraagt teruggaan naar mijzelf. Helaas vind ik schrijven heerlijk en hoop ik dat mensen mijn verhalen lezen. Waarom? Daar kom ik mogelijk ook nog weleens achter. Wij, Lucille, Bart en Robert, emigreerden in 2016 naar Zweden.