Een overweldigend gevoel in een andere taal

16-12-2019

Ik had het afgezworen, losgelaten... andere doelen gesteld.. maar het hart volgt niet het verstand of de spraak.. het hart volgt zijn eigen weg. 

Nimmer heb ik mogen ervaren wat de spraak van liefde en het hart is. Nu voel ik voor het eerst iets dat ik nimmer heb mogen ervaren. Het is erg overweldigend en angstig tegelijkertijd. Want het is zo bijzonder, intens en heerlijk dat je het ook niet meer kwijt wilt. 


Een connectie vanuit het hart, die gaan taal behoeft, maar voelt, hoe en wat. 

Yep, en ik heb het in en met iemand gevonden waarvan ik niet had bedacht dat ik het daar zou mogen ervaren. 

Mijn leven staat op zijn kop, maar alles klopt, inclusief voor de mensen om ons heen, lees kinderen. 

Het is iets dat je niet kunt uitleggen of verklaren. Het is er of het is er niet. 

Alles loopt, gebeurt en is er opeens, zonder plannen, of je er nu wel over nadenkt of niet... Er is geen andere keuze dan je eraan over te geven. Voor het eerst in mijn leven voelde ik tranen van geluk een keer over mijn wangen stromen... Voor het eerst voel ik dat een muur van bescherming, een muur die ik heb opgebouwd in mijn leven, al van jongs af aan, afgebroken is... mij kwetsbaar maakt. 


Het meest bijzondere is nog dat mijn jongste zoon het van de week zag. Hij zag mij nimmer zo... herkende mij niet... het was positief bedoeld. Wij hebben een goede en fijne band, maar dit was ook nieuw voor hem. 

Ook hij is in een positieve flow gekomen... er gebeurt veel in zijn leven.. gebeurtenissen, ervaringen en contacten. En dat allemaal doordat ik een persoon ontmoet heb die recht in mijn hart wist te komen, en niet alleen in dat van mij. 


Nu snap ik pas wat sommigen, want een relatie hebben betekent niet dat je het bovenstaande ervaart is mijn ervaring inmiddels, bedoelen... 


Het klopt, het past, en het is niet met een pen te omschrijven. Maar toch vond ik het tijd om te delen... dit te delen. Wil hem niet langer verstoppen... 

Ik ga geen foto s plaatsen van hem hier... diegene die kontakt met mij hebben, zien hem en voelen hem. De jongens zijn blij met hem. Hij leert hen veel... en hij is er met zijn hart.

Cadeautje voor mij... en natuurlijk mijn jongens. 


Robert is 20 jaar geworden. Dit heb ik met hem alleen gevierd omdat hij al veel contactmomenten achter de rug had en even alleen wilde zijn met mij... Dit heb ik op een speciale manier gedaan.. Ik heb tijd gestopt in iets dat hem naar het hart gaat, een alternatief leven en de passende contacten. 


Op weg naar Noorwegen, naar Andre van Pinxteren... Robert heeft genoten. 

Wij, Lucille, Bart en Robert, emigreerden in 2016 naar Zweden.