April 2016 tot Augustus 2018

18-04-2016

Soms moet er iets in je leven gebeuren dat niet leuk is om echt te kiezen voor hetgeen je wel leuk vindt, of erger nog, wel gezond voor je is. .

Tot juli 2018 heb ik een LIVE dagBOEK bijgehouden dat mensen kunnen lezen tegen een eenmalige kleine bijdrage om ons zo te voorzien van ons levensonderhoud. 


Ben je benieuwd naar al onze gebeurtenissen vanaf het begin, tot in detail? Dan moet je zeker dit dagboek lezen! Het kost je maar 4 koppen koffie, ofwel € 15,00. In dit dagboek ga ik in op persoonlijke details over hetgeen ons is overkomen in Nederland maar ook daarna in Zweden. Hoe wij dakloos naar Zweden zijn vertrokken en daar na 3 weken ons droomplekje tegenkwamen. 

Welke mensen er daarna op ons pad kwamen en wat wij allemaal beleefden. 


En niet het minste, wat we er allemaal geleerd hebben zonder onderwijs! 


Het is een aanrader! 

Als ik toen wist wat ik nu weet, qua uitdagingen overwinnen en vaardigheden moeten leren, had ik misschien wel niet het huis durven kopen, of misschien wel niet durven emigreren. 


Maar gelukkig luisterde ik alleen maar naar mijn gevoel, en dat gevoel zei alleen maar... emigreer naar het land van jullie dromen! We hebben hard gewerkt, nieuwe dingen gedaan, geleerd en ontdekt. Elk jaar zag je weer hoe het groeide! 

Wij, Lucille, Bart en Robert, emigreerden in 2016 naar Zweden.