Bewustwording en gedachtenspinsels

20-01-2021

Het beginnen van, toch wel, een mini community was nooit mijn verwachting en of bedoeling. Sterker nog ik voelde altijd weerstand tegen een dergelijke opzet, omdat ik verwacht dat dit altijd problemen gaat geven. Mensen willen gaan toe eigenen wat van jou is, ondanks dat je gewoon wilt delen, op weg helpen of een avontuur aan wilt gaan. 

I ben k in zee gegaan met mensen die vanaf het begin 100% goed voelden en waarbij Robert totaal geen weerstand voelde. Dit is anders dan voorheen, toen mijn hoofd er ook tussen zat. 

Een uitdaging en kans in het leven om weer veel te leren en te ontdekken. 

Vanaf 1 mei 2021 komen twee van de drie mensen die eerder genoemd zijn, bij ons wonen. Kishan en Janneke worden onze nieuwe teamleden / familileden, op Homestead Edsmossen. 

Nog twee maanden wachten en dan kunnen de drie avonturiers, Robert, Kishan en Janneke beginnen aan het fysiek opbouwen van een gezamelijke droom. Off Grid, zelfvoorzienend leven op een mooie plek in de natuur. Ook willen zij op die plek hun inkomsten gaan verdienen. 

Hoe het allemaal gaat lopen is een grote verrassing. Spannend, avontuurlijk, onzeker en geweldig mooi! Wij, Lucille, Bart en Robert, emigreerden in 2016 naar Zweden.